Needing used/healthy k26-8 - Rennlist - Porsche Discussion Forums

Notices

Needing used/healthy k26-8

Old 01-29-2018, 04:49 PM
  #1  
ttAmerica RoadsterAWD
User
Thread Starter
 
ttAmerica RoadsterAWD's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Eagle, ID
Posts: 1,360
Default Needing used/healthy k26-8

Anybody have a used healthy K26-8 needing rebuild? I'm taking off my k26-6 with foreign body damage on my 951, might as well go to the factory replacement for the "S". Thank you
ttAmerica RoadsterAWD is offline  
Old 01-29-2018, 07:56 PM
  #2  
Stephencs601
Addict
Rennlist Member
 
Stephencs601's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: The Long Island
Posts: 1,966
Default

I may have one I can look. Give me a few days.
Stephencs601 is offline  
Old 01-29-2018, 08:54 PM
  #3  
Auto_Werks 3.6
Quit Smokin'
Rennlist Member
 
Auto_Werks 3.6's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Columbus, Ohio
Posts: 1,888
Default

Auto_Werks 3.6 is offline  
Old 01-29-2018, 11:24 PM
  #4  
ttAmerica RoadsterAWD
User
Thread Starter
 
ttAmerica RoadsterAWD's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Eagle, ID
Posts: 1,360
Default

Thank you Auto Werks 3.6, but thats too hot for my otherwise stock engine. Thank you anyway

Stephencs601 sent you PM.

thank you

Last edited by ttAmerica RoadsterAWD; 01-29-2018 at 11:31 PM. Reason: correction needed
ttAmerica RoadsterAWD is offline  
Old 01-30-2018, 10:54 AM
  #5  
NCLA951
Addict
Rennlist Member
 
Join Date: Sep 2015
Location: Los Angeles
Posts: 449
Default

You’ll need to change chips at least the run the K26/8, might as well get Ryan’s turbo!
NCLA951 is offline  
Old 01-30-2018, 05:10 PM
  #6  
Auto_Werks 3.6
Quit Smokin'
Rennlist Member
 
Auto_Werks 3.6's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Columbus, Ohio
Posts: 1,888
Default

My turbo will really shine on a stock engine... before I installed the m-tune I did 300 rwhp on stock injectors, stock AFM with modified j boot , and an old school lindsey racing chip. As a bonus it spools faster than a k26-6.
Auto_Werks 3.6 is offline  
Old 01-30-2018, 08:55 PM
  #7  
Stephencs601
Addict
Rennlist Member
 
Stephencs601's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: The Long Island
Posts: 1,966
Default

You don't need to chip the car to use a k26-8 I had it on mine and it was awesome. Now I have a crazy setup and lots of suspension work. I can spin the rims off the tires if I hit it too hard too long. But it is the suspension work that makes the car. Power is great, but if you can't hit corners hard, it doesn't matter how much power you have. Give me a day or so to pull the Turbo out. I have a shed dedicated to parts and stuff.
Stephencs601 is offline  
Old 01-30-2018, 08:58 PM
  #8  
Stephencs601
Addict
Rennlist Member
 
Stephencs601's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: The Long Island
Posts: 1,966
Default

Here is a pic of my new and old turbo The old one is the one I have in the shed. A bit smaller than my new one.
Stephencs601 is offline  
Old 02-04-2018, 10:05 AM
  #9  
Stephencs601
Addict
Rennlist Member
 
Stephencs601's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: The Long Island
Posts: 1,966
Default

PM me your email or cell number for pics of turbo
Stephencs601 is offline  
Old 02-12-2018, 05:42 PM
  #10  
zermatt944t
Addict
Rennlist Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: québec
Posts: 40
Default

I get one!
zermatt944t is offline  


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Needing used/healthy k26-8


Contact Us Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: