Having trouble figuring out how to update to member status - Page 5 - Rennlist - Porsche Discussion Forums

Notices

Having trouble figuring out how to update to member status

Reply

Old 10-17-2007, 05:16 PM
  #61
John D.
Rennlist
 
John D.'s Avatar
 
Join Date: May 1998
Location: Somewhere....
Posts: 9,798
Default

You Bet..!!! And Jen's and my thanks for your support!! By the time you read this - you should be all set..!

Our thanks,

John
John D. is offline  
Reply With Quote
Old 10-17-2007, 05:24 PM
  #62
NYC 993
User
 
NYC 993's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: NYC
Posts: 44
Default

speedy...thanks so much and an awesome site!
NYC 993 is offline  
Reply With Quote
Old 10-22-2007, 01:38 AM
  #63
bscpanther
Addict
Rennlist Member
 
bscpanther's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: GO UTES
Posts: 353
Default

I paid when I joined a few months back and I would rather not waste my time but apparently the "Rennlist Member" status is worshipped around here so can someone please fix my status or explain to me why I'm "just a User". number 070825-7302
bscpanther is offline  
Reply With Quote
Old 10-22-2007, 10:41 PM
  #64
Jenn
Admin
Rennlist Member

 
Join Date: Jun 2001
Location: NH
Posts: 1,134
Default

Apparently your membership came in without an email address so there was no way to locate you on the forums to update your status. Now that we can locate you, your status has been updated.

Have a good evening,

-Jenn
Jenn is offline  
Reply With Quote
Old 10-22-2007, 11:25 PM
  #65
bscpanther
Addict
Rennlist Member
 
bscpanther's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: GO UTES
Posts: 353
Default

Well, Thank You very much. I feel much more important now.
bscpanther is offline  
Reply With Quote
Old 10-30-2007, 09:38 PM
  #66
SBH 87 Targa
User
 
SBH 87 Targa's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Los Angeles
Posts: 5
Default

I am also having trouble adding pictures to a response message.

The "attach image" icon asks for a URL for the image location- this implies to me that the images need to be residing on a server somewhere. My images are on my hard drive- and I don't think the path to my C: drive will find the images for the web. Can't you just embed an image in the body of the message?

Assistance would be appreciated. I have tried and tried to get this to work and am wondering if I have to be a paying member to post images to a forum??

Any assistance available? Got my '87 Targa stolen and wanted to put out an APB to members and users of the site.

Also I updated my profile to use a custom avatar, but don't see it in the preview.

Thanks-

A newbie-
SBH 87 Targa is offline  
Reply With Quote
Old 11-02-2007, 07:05 PM
  #67
88951er
User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 37
Default

I'm still listed as "user" too. Member # 070328-5563, valid to 3/27/2009.

No big hurry to tweak it but sooner or later it will probably matter.

Thanks!
88951er is offline  
Reply With Quote
Old 11-02-2007, 10:10 PM
  #68
Jenn
Admin
Rennlist Member

 
Join Date: Jun 2001
Location: NH
Posts: 1,134
Default

Originally Posted by 88951er View Post
I'm still listed as "user" too. Member # 070328-5563, valid to 3/27/2009.

No big hurry to tweak it but sooner or later it will probably matter.

Thanks!
Ahh, I'm showing you as rolarey do you want me to merge your two usernames together?

-Jenn
Jenn is offline  
Reply With Quote
Old 11-02-2007, 10:13 PM
  #69
Jenn
Admin
Rennlist Member

 
Join Date: Jun 2001
Location: NH
Posts: 1,134
Default

When making a post or replying to a post....

Select the "Go Advanced" button
Type your message
Click "Manage Attachments"
Click "Browse"
select your picture file (either 640 x 480 or 800 x 600 is good and under 140 kb)
Click "Upload"
Click "Close this window"
Click "Submit Reply"

Also, You do not have to be a Member to post pictures to a thread, just to upload them to your own personal Rennlist web space.

good luck,

-Jenn

Originally Posted by SBH 87 Targa View Post
I am also having trouble adding pictures to a response message.

The "attach image" icon asks for a URL for the image location- this implies to me that the images need to be residing on a server somewhere. My images are on my hard drive- and I don't think the path to my C: drive will find the images for the web. Can't you just embed an image in the body of the message?

Assistance would be appreciated. I have tried and tried to get this to work and am wondering if I have to be a paying member to post images to a forum??

Any assistance available? Got my '87 Targa stolen and wanted to put out an APB to members and users of the site.

Also I updated my profile to use a custom avatar, but don't see it in the preview.

Thanks-

A newbie-
Jenn is offline  
Reply With Quote
Old 12-29-2007, 01:17 PM
  #70
jimmer23
User
 
jimmer23's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: NYC
Posts: 40
Default

I subscribed as a paid member over a year ago, and I still show as "User" as well. How do I get this corrected?

Oh yeah, Jenn - love the avatar.
jimmer23 is offline  
Reply With Quote
Old 01-08-2008, 12:35 AM
  #71
sdstimson
Addict
Rennlist Member
 
sdstimson's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Cameron Park/ San Diego, CA
Posts: 447
Default

Hi I signed up a few weeks back and was also looking to get my profile updated to "member" too. thanks
sdstimson is offline  
Reply With Quote
Old 01-08-2008, 10:28 PM
  #72
Jenn
Admin
Rennlist Member

 
Join Date: Jun 2001
Location: NH
Posts: 1,134
Default

All set!
Jenn is offline  
Reply With Quote
Old 01-10-2008, 02:13 PM
  #73
dmw44
Addict
Rennlist Member
 
dmw44's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: St.Petersburg, Florida
Posts: 761
Default

Hi Jenn. I renewed my membership about 3 weeks ago with Paypal. It had been switched to "user" status--my bad--I thought it was automatic renewal.
Thanks for your help. RL # 050725-6470 dmw44 [email protected]
Thanks again, Doug Werth
dmw44 is offline  
Reply With Quote
Old 01-10-2008, 02:28 PM
  #74
John D.
Rennlist
 
John D.'s Avatar
 
Join Date: May 1998
Location: Somewhere....
Posts: 9,798
Default



Thanks Doug!!! Yep - sometimes it's automated (like if you use the Forum to automate) - but for others (the majority of folks, BTW!) - it's still a manual process for Jenn..

Anyway - our thanks for your patience and continued support!!

John
John D. is offline  
Reply With Quote
Old 01-10-2008, 04:41 PM
  #75
MPDano
Banned
 
MPDano's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Sunny San Diego
Posts: 135
Default

I am in the same boat as the others. Just signed up and it still says user. My username is MPDano. My email is [email protected]

Thanks,
Leo
MPDano is offline  
Reply With Quote
 

Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
RJLupin
Rennlist Forum Glitches - post them here. Test posts are permitted.
1
08-31-2016 04:42 PM
CanyonBlaster
Porsche Cayenne Forum
0
11-22-2015 05:29 PM
Randy V
Rennlist Forum Glitches - post them here. Test posts are permitted.
0
01-25-2008 07:28 PM


Thread Tools
Search this Thread
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -3. The time now is 11:06 PM.


Copyright ę 1998 - 2017 Rennlist.com We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description: