Notices

Attachments aren't working

 
Old 03-23-2006, 12:25 AM
  #1  
kshipp
User
Thread Starter
 
kshipp's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Arkansas
Posts: 475
Default Attachments aren't working

Attachments aren't working for messages!

Please post when this is fixed.
kshipp is offline  
Old 03-23-2006, 12:53 AM
  #2  
Admin
Administrator
Rennlist.com

 
Join Date: May 1998
Posts: 73
Default

Test
Attached Images  
Admin is offline  
Old 03-23-2006, 12:54 AM
  #3  
Admin
Administrator
Rennlist.com

 
Join Date: May 1998
Posts: 73
Default

It's fixed..??
Admin is offline  
Old 03-23-2006, 12:57 AM
  #4  
John D.
Rennlist
 
John D.'s Avatar
 
Join Date: May 1998
Location: Somewhere....
Posts: 9,925
Default

Test 2
Attached Images  
John D. is offline  
Old 03-23-2006, 01:13 AM
  #5  
OCBen
Banned
 
Join Date: Feb 2005
Location: Back in the OC
Posts: 15,017
Default

Looks good to me!
OCBen is offline  
Old 03-23-2006, 01:15 AM
  #6  
OCBen
Banned
 
Join Date: Feb 2005
Location: Back in the OC
Posts: 15,017
Default

Hey John, you gotta do something about that intermediate "pop-up" that has a "Proceed" button, requiring an additional step before a reply can be posted. Hopefully you are able to see it as well when you post.

It's like a delay screen that shows up before the reply is actually posted.
OCBen is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - About Us - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description: